dimecres, 25 de setembre del 2013

Dades 25 de setembre de 2013

Avui el dia ha començat com el d'ahir, amb bancs de núvols baixos cap a l'est i algunes boires ben espesses que, no obstant, s'han desfet molt ràpidament, quedant un matí i migdia del tot assolellats. De cara a la tarda han aparegut núvols prims per ponent, així com alguns núvols convectius a la serralada pirinenca que han acabat deixant algun petit xàfec. De moment tot segueix igual, amb l'anticicló ben ferm aprop nostre i amb una entrada d'aire càlid en capes mitges i altes que provoca que la calor sigui gairebé de ple estiu. Demà i divendres tot continuarà igual, amb temps estable i força calor de dia, mentre que el cap de setmana ens afectarà una pertorbació que no sembla molt activa, amb més núvols, alguns ruixats i lleugera baixada de temperatures.

Les màximes d'avui s'han mogut entre els 27 i 31ºC, mentre que les mínimes s'han situat entre els 11 i 14ºC, amb vent fluix del sud-est, visibilitat no gaire bona i humitat moderada.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 29,6ºC
T. Mínima: 12,6ºC
Precipitació: 0,2 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 29,1ºC
T. Mínima: 13,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 30,6ºC
T. Mínima: 11,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 27,6ºC
T. Mínima: 14,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 29,0ºC
T. Mínima: 13,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 30,2ºC
T. Mínima: 14,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 28,8ºC
T. Mínima: 14,1ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: boira durant la nit, rosada i boirina de matinada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada