diumenge, 15 de setembre del 2013

Dades 15 de setembre de 2013

La jornada ha començat força ennuvolada, degut a les restes del front fred que ens ha creuat a la nit i que ha provocat algunes tempestes, que no han estat gaire importants ja que han passat a gran velocitat. A partir de mig matí el cel s'ha aclarit i el migdia i primera hora de la tarda han estat dominants pel sol, amb aparició de núvols prims a darrera hora de la tarda per ponent. La previsió pels propes dies indica estabilitat quasi absoluta, ja que ens afectarà  un potent anticicló centrat a l'Atlàntic, amb sol, algunes boires i núvols baixos matinals i temperatures contrastades: fresques de matinada i molt suaus de dia. Almenys fins a finals de setmana com a mínim no es veu cap possibilitat de canvis importants en el temps.

Les temperatures màximes han estat lleugerament més baixes que no pas les d'ahir, i s'han donat valors entre els 22 i 26ºC, mentre que les mínimes han estat més suaus, amb valors compresos entre els 14 i 16ºC. Humitat moderada a primera hora i baixa durant el dia, vent fluix amb algun cop moderat de mestral i bona visibilitat.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 23,0ºC
T. Mínima: 14,6ºC
Precipitació: 0,9 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 23,8ºC
T. Mínima: 14,3ºC
Precipitació: 1,5 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 23,7ºC
T. Mínima: 15,2ºC
Precipitació: 2,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 22,0ºC
T. Mínima: 14,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 26,2ºC
T. Mínima: 15,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 24,1ºC
T. Mínima: 16,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 22,7ºC
T. Mínima: 14,8ºC
Precipitació: 1,6 mm
Fenomens observats: pluja i tempesta a la matinada, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada