dimecres, 18 de setembre del 2013

Dades 18 de setembre de 2013

Avui hem tingut un temps estable un dia més, i amb domini del sol, malgrat que a primera hora del matí hi havia algunes boires cap a la zona del Solsonès i Segarra nord, que a poc a poc s'han anat desfent i quedant un dia ben serè arreu. Ara com ara continuem sota la influència d'un anticicló situat a l'Atlàntic i que ens afecta de ple, desviant les pertorbacions cap al nord i est del continent. Com a petita novetat tenim per aquesta matinada el pas d'una nova cua de front fred molt feble, que tant sols provocarà algun ruixat al Pirineu i intervals de núvols baixos demà a primera hora, amb vent de mestral que s'incrementarà, i ambient més aviat fresc. Tal i com s'ha anat comentant, de moment l'anticicló segueix ferm i no es preveuen canvis importants en un espai de com a mínim 7-8 dies, per la qual cosa és possible que ja no torni a ploure en tot el que queda de mes de setembre.

Les temperatures han estat força semblants a les de dies enrere, i les màximes s'han mogut entre els 21 i 26ºC, mentre que les minimes han oscil·lat entre els 8 i 11ºC, amb vent fluix amb cops moderats de mestral al matí, humitat baixa a migdia i bona visibilitat.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 23,1ºC
T. Mínima: 9,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 23,1ºC
T. Mínima: 8,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 24,6ºC
T. Mínima: 11,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 21,5ºC
T. Mínima: 9,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 26,2ºC
T. Mínima: 10,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 24,1ºC
T. Mínima: 10,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 22,4ºC
T. Mínima: 9,5ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada