dimarts, 17 de setembre del 2013

Dades 17 de setembre de 2013

El dia ha començat més aviat ennuvolat, restes del petit front fred que ens ha travessat durant la nit sense pena ni glòria, i ràpidament a partir de mig matí tot plegat s'ha anat allunyant, amb domini del sol arreu tret de la zona litoral, on com sol ser habitual en aquests casos hi ha hagut força núvols baixos i fins i tot amb algun feble plugim, amb més sol arreu a la tarda. La nit es presenta serena tot i que amb alguna boira matinal, i de cara a demà el dia tornarà a ser estable, amb sol i alguns núvols poc importants. Tal i com s'ha anat avançant, la previsió pels propers dies (ben bé una setmana) no indica cap mena de canvi, i continuarà aquest tipus de temps estable, amb sol i temperatura suau. Ara com ara no es veu cap canvi de temps a la vista.

Les temperatures màximes han oscil·lat entre els 21 i 26ºC, mentre que les mínimes s'han quedat entre els 9 i 13ºC, amb humitat baixa, bona visibilitat i vent fluix amb alguns cops moderats al matí i migdia de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 22,3ºC
T. Mínima: 10,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 22,3ºC
T. Mínima: 9,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 23,4ºC
T. Mínima: 11,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 20,7ºC
T. Mínima: 11,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 26,2ºC
T. Mínima: 11,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 23,0ºC
T. Mínima: 13,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 22,2ºC
T. Mínima: 11,2ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: ---

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada