dissabte, 21 de setembre del 2013

Dades 21 de setembre de 2013

Avui el dia ha estat estable un cop més, amb domini del sol a tot el país i amb alguns núvols prims que, sobretot a la tarda, s'han anat passejant de nord a sud sense més conseqüències. Continuem sota el domini d'un potent anticicló  centrat sobre França que ens afecta de ple, amb estabilitat total. Demà seguirem igual, i amb temperatura força alta de dia, més fresca de nit, i de fet bona part de la setmana vinent tindrem la mateixa tònica, amb temperatures diurnes que pujaran una mica més encara. És possible que coincidint amb el cap de setmana s'acostin pertorbacions des de ponent, però encara no està clar de quina manera ens afectarien. 

Les temperatures màximes s'han enfilat una mica més que ahir, i han assolit valors entre els 25 i 30ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 8 i 13ºC, amb una certa inversió tèrmica a primera hora del matí. Vent fluix de mestral al matí girant a marinada també fluixa a la tarda, humitat baixa i visibilitat bona, sobretot a primera hora del matí.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 27,0ºC
T. Mínima: 10,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 26,9ºC
T. Mínima: 9,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 28,0ºC
T. Mínima: 7,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 25,0ºC
T. Mínima: 12,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 29,6ºC
T. Mínima: 9,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 26,5ºC
T. Mínima: 11,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 26,2ºC
T. Mínima: 11,1ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada