dilluns, 30 de setembre del 2013

Dades 30 de setembre de 2013

La setmana ha començat amb temps variable degut al pas de diversos fronts atlàntics molt desfets i que tant sols provocaven intervals de núvols alts i mitjos, sense precipitacions. De cara a la nit i demà continuarà tot igual, amb estones de cel força tapat i fins i tot amb possibilitat de que arribi a caure alguna gota, i estones de cel més clar, tot  barrejat amb vent de ponent que continuarà bufant a estones, i temperatura una mica més alta. Aquest tipus de temps continuarà fins dijous, a partir de llavors d'acostarà una pertorbació més activa que ens afectaria sobretot el divendres, amb precipitacions que porien ser més generals i més intenses, tot plegat falta acabar de veure quin abast tindria. Sembla clar que de cara al cap de setmana, la temperatura baixaria de forma clara.

Les temperatures màximes del dia s'han mogut entre els 21 i 27ºC, mentre que les mínimes han anat entre els 10 i 14ºC, amb vent de ponent moderat, humitat baixa i visibilitat molt bona.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 23,8ºC
T. Mínima: 10,7ºC
Precipitació: 0,1 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 24,1ºC
T. Mínima: 9,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 25,2ºC
T. Mínima: 9,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 21,6ºC
T. Mínima: 13,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 26,9ºC
T. Mínima: 12,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 24,4ºC
T. Mínima: 13,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 22,8ºC
T. Mínima: 12,8ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: rosada a la matinada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada