dimarts, 24 de setembre del 2013

Dades 24 de setembre de 2013

El dia ha començat ben tapat de núvols baixos, sobretot cap a l'est i fins i tot amb algunes boires espesses, que s'han desfet molt ràpidament quedant un matí i tarda ben assolellats arreu, i tant sols amb alguns núvols baixos a l'extrem est. A la tarda han crescut algunes nuvolades a zones de muntanya, però que no han portat conseqüències. De moment seguim afectats per un potent anticicló centrat al nord i que ens agafa plenament, amb sol i temperatures altes, que demà encara seran una mica més altes pel que fa a les màximes. Tot plegat continuarà igual fins divendres, i durant el cap de setmana ens podria afectar una pertorbació feble, amb núvols, algunes pluges i temperatures més baixes, tot plegat no sembla un canvi de temps massa important, i segueix sense veure's per enlloc cap possibilitat de pluges importants que tanta falta fan.
 
Les temperatures màximes del dia han estat una mica més altes que les d'ahir, i s'han situat entre els 25 i 28ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 11 i 13ºC. La humitat ha estat alta a primera hora i moderada la resta del dia, visibilitat no massa bona i vent fluix del sud-est.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 27,5ºC
T. Mínima: 11,2ºC
Precipitació: 0,1 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 26,5ºC
T. Mínima: 11,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 28,3ºC
T. Mínima: 11,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 25,1ºC
T. Mínima: 12,1ºC
Precipitació: 0,1 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 27,1ºC
T. Mínima: 11,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 28,0ºC
T. Mínima: 12,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 26,6ºC
T. Mínima: 12,3ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: boira durant la nit, rosada i boirina de matinada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada