divendres, 6 de setembre del 2013

Dades 6 de setembre de 2013

El dia ha començat poc ennuvolat, però ràpidament a partir de mig matí han començat a créixer nuvolades que han descarregat ruixats dispersos ja a partir de migdia i durant la tarda, molt irregulars i de poca extensió, però localment intensos i amb calamarsa de forma puntual. Aquesta nit continuarà el temps variable, amb força núvols i alguns ruixats, i demà la inestabilitat serà més acusada, amb tempestes més intenses i molt més freqüents, que ens podrien afectar amb més possibilitat demà a migdia i a la tarda, amb temperatures que començaran a baixar. Diumenge continuarà la inestabilitat, tot i que amb precipitacions menys importants, i sembla que a principis de la setmana vinent el temps seria més estable, amb temperatures suaus.
 
Les màximes d'avui s'han mogut entre els 25 i 30ºC, mentre que les mínimes han oscil·lat entre els 10 i 15ºC, un dia més amb marcada inversió tèrmica a primera hora del matí. El vent ha bufat del sud-est fluix tot el dia, la humitat ha estat moderada, i la visibilitat bona.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 26,9ºC
T. Mínima: 12,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 28,7ºC
T. Mínima: 13,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 29,5ºC
T. Mínima: 10,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 25,7ºC
T. Mínima: 14,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 29,3ºC
T. Mínima: 10,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 28,8ºC
T. Mínima: 13,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 26,9ºC
T. Mínima: 14,0ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada