dijous, 19 de setembre del 2013

Dades 19 de setembre de 2013

El dia ha començat mig tapat de núvols baixos, restes del petit front fred que ens ha creuat de nord a sud i que no ha portat cap mena de conseqüència. A partir de mig matí el cel s'ha aclarit ràpidament degut a l'entrada del vent de ponent-mestral, que no ha bufat fort però s'ha deixat sentir durant bona part del dia. La tarda ha estat ben assolellada, amb alguns núvols alts poc importants. La nit es presenta serena amb temperatures no massa baixes, i de cara a demà s'imposarà l'estabilitat a tot el país amb sol i alguna boira matinal. Pel cap de setmana es confirma plenament que el temps serà estable, amb sol, temperatures una mica més altes i vent cada cop més en calma. Sembla que la setmana vinent també tindríem temps estable, almenys bona part de la setmana, i temperatures moderadament altes. Segueix sense veure's cap possibilitat de canvis de temps significatius que ens puguin portar pluges importants, almenys gairebé fins finals de mes.
 
Les temperatures màximes han pujat una mica i s'han situat entre els 23 i 28ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 10 i 14ºC amb humitat baixa, bona visibilitat i vent fluix amb algun cop moderat de l'oest a nord-oest.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 24,7ºC
T. Mínima: 11,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 24,7ºC
T. Mínima: 10,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 25,5ºC
T. Mínima: 9,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 22,9ºC
T. Mínima: 12,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 28,3ºC
T. Mínima: 12,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 25,2ºC
T. Mínima: 13,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 23,8ºC
T. Mínima: 11,7ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada