dijous, 26 de setembre del 2013

Dades 26 de setembre de 2013

Una jornada més, el temps continua dominat per l'estabilitat, i aquesta s'ha manifestat amb un cel tapat i emboirat a primeres hores amb núvols baixos, que avui han estat molt més freqüents que no pas els d'ahir, i com ha passat els darrers dies, a partir del matí s'han desfet molt ràpidament quedant un dia bàsicament serè a tot el país. La previsió per demà no indica cap canvi, i dominarà el sol amb boires freqüents de matinada, i temperatures tant o més altes que les d'avui i, com que farà molta humitat, amb sensació de xafogor molt marcada. Dissabte ens passarà un front no molt actiu, amb força núvols, alguns ruixadets i petita baixada de temperatures, però no sembla que el canvi de temps hagi de tenir continuitat, ja que les previsions per la setmana vinent indiquen un retorn a les condicions pràcticament d'estiu.
 
Les temperatures màximes del dia s'han enfilat fins a valors entre els 27 i 32ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 11 i 17ºC, amb inversió tèrmica marcada a primera hora del matí. La humitat ha estat elevada sobretot a primera hora, visibilitat dolenta i vent fluix el sud-est.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 30,1ºC
T. Mínima: 14,6ºC
Precipitació: 0,2 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 31,5ºC
T. Mínima: 14,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 30,1ºC
T. Mínima: 11,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 27,2ºC
T. Mínima: 15,2ºC
Precipitació: 0,1 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 29,8ºC
T. Mínima: 13,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 31,7ºC
T. Mínima: 16,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 28,9ºC
T. Mínima: 14,7ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: boira durant la nit, rosada i boirina de matinada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada