dimarts, 3 de setembre del 2013

Dades 3 de setembre de 2013

En la jornada d'avui el temps ha estat de nou ben estable, amb cel serè a tot el país i pràcticament sense veure's ni un sol núvol en tot el dia. Ens afecta un anticicló de ple, i sembla que de cara a demà les coses continuaran igual, amb estabilitat i temperatures pràcticament estiuenques de dia, tot i que fresques de nit. A partir de divendres s'acostarà un embossament d'aire fred per ponent que ens podria portar més inestabilitat de cara al cap de setmana, amb baixada de temperatures. No obstant, encara no està prou clara la posició final d'aquest embossament d'aire fred, per la qual cosa la previsió pel cap de setmana encara és força incerta.
 
Les temperatures màximes han pujat, amb valors d'entre 29 i 31ºC a la nostra zona, i mínimes d'entre 11 i 17ºC, amb marcada inversió tèrmica a primera hora del matí. Humitat moderada a primera hora i baixa a migdia, visibilitat bona i vent fluix variable al matí, i moderat de marinada a la tarda.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 29,2ºC
T. Mínima: 12,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 30,2ºC
T. Mínima: 13,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 30,8ºC
T. Mínima: 11,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 28,9ºC
T. Mínima: 16,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 31,4ºC
T. Mínima: 11,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 30,9ºC
T. Mínima: 12,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 29,3ºC
T. Mínima: 12,9ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada