dimecres, 7 de desembre del 2011

Dades 7 de desembre de 2011

Continua el temps molt estable i tranquil, fins i tot menys ennuvolat que ahir, i amb predomini del sol quasi general. Tant sols en alguns punts hi havia boires matinals,però que a migdia havien desaparegut del tot, i a diferència d'ahir, avui no hi ha hagut núvols ni precipitacions al vessant nord del Pirineu. Els propers dies continuarà el temps molt estable i tranquil, amb reforçament del'anticicló damunt nostre i aparició de cada cop més boires, possiblement de cara al cap de setmana ens passi una petita pertorbació que provocaria augment dels núvols i algun feble ruixat.

Les temperatures màximes han baixat respecte a les d'ahir, i s'han situat en valors en general entre els 9-12ºC, mentre que les mínimes han estat similars a les d'ahir i han donat valors situats entre els 1 i 3ºC de mitjana. El vent ha continuat bufant feble amb algun cop moderat de l'oest-nord-oest.


Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 9,1ºC
T. Mínima: 2,4ºC
Precipitació: 0,1 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 9,1ºC
T. Mínima: 1,0ºC
Precipitació: 0,1 mm

Clariana de Cardener (Solsonès)

T. Màxima: 10,6ºC
T Mínima: 2,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 8,6ºC
T. Mínima: 3,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 12,9ºC
T. Mínima: 2,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 9,9ºC
T. Mínima: 2,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada