dilluns, 5 de desembre del 2011

Dades 5 de desembre de 2011

Avui hem tornat a tenir un temps mig ennuvolat, sobretot al matí i migdia on han estat freqüents els intervals de núvols alts i mitjencs i amb estones de boira alta, mentre que a la tarda el cel s'ha asserenat arreu. No hi ha hagut precipitacions al pas d'aquest nou front molt poc actiu. Pels propers dies la previsió indica un temps lleugerament variable fins que a partir de mitjans de setmana l'anticicló anirà imposant-se amb predomini del sol i de les boires, estabilitat que podria durar força dies fins ben entrada la setmana vinent.

Les temperatures han pujat lleugerament respecte a les d'ahir, i les màximes han donat valors entre els 7-14ºC segons la zona, mentre que les mínimes han baixat lleugerament i han donat valors entre els 2 i 7ºC. El vent ha bufat moderat de mestral al matí i de cara a la tarda ha afluixat considerablement i ha girat a garbí (sud-oest).

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 10,7ºC
T. Mínima: 1,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 7,3ºC
T. Mínima: 2,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Clariana de Cardener (Solsonès)

T. Màxima: 11,3ºC
T Mínima: 3,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 10,8ºC
T. Mínima: 3,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 13,9ºC
T. Mínima: 6,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 12,4ºC
T. Mínima: 3,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada