dissabte, 24 de desembre del 2011

Dades 24 de desembre de 2011

La situació avui ha estat, tal i com estava previst, dominada pel pas d'una petita cua de front que no ha provocat precipitacions, ni gairebé núvols, però que ha fet augmentar la força del vent de forma temporal i que això ha permès que es desfacin la majoria de boires, quedant tant sols les boires dels indrets més arrecerats del vent, com ara el nord del Solsonès. Per demà i els propers dies l'anticicló es reforça molt i això permetrà un encalmament del vent i una nova proliferació de boires, que seran persistents i possiblement gebradores, ja que la temperatura tendeix a baixar.

Precisament, les temperatures avui han estat més altes en conjunt que ahir degut a la presència del sol a migdia i a la tarda, i les màximes han arribat fins els 5 a 11ºC, mentre que les mínimes han donat valors entre els -1ºC i els 3ºC, de mitjana. El vent ha bufat fluix a moderat, sobretot al matí i fins a migdia, del nord-oest.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 5,6ºC
T. Mínima: 2,1ºC
Precipitació: 0,2 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 7,9ºC
T. Mínima: -0,6ºC
Precipitació: 0,1 mm

Clariana de Cardener (Solsonès)

T. Màxima: 8,5ºC
T Mínima: 0,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 5,6ºC
T. Mínima: 1,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 11,4ºC
T. Mínima: 3,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 8,1ºC
T. Mínima: 2,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada