dilluns, 26 de desembre del 2011

Dades 26 de desembre de 2011

La situació meteorològica ha continuat dominada per un anticicló ben potent que ha provocat sol arreu del país, amb tant sols algun interval de núvols prims a la tarda, i en contra del que estava previst, poca proliferació de boires, la qual cosa ha permés que les temperatures siguin més altes que les d'ahir i la visibilitat, excepcional. Pels propers dies continuarem amb estabilitat, tant sols cal destacar una petita entrada d'aire fred cap als dies 29-30 que no serà gaire important, i per tornar amb força l'anticicló i sembla que per força dies al gener.

Les temperatures màximes s'han enfilat fins dels 8 a 12ºC de mitjana, per tant més altes que ahir en conjunt, mentre que les mínimes han estat negatives a la major part de zones amb valors entre els 0 i -4ºC, tot i que degut a la forta inversió tèrmica no ha arribat a glaçar a les zones més altes (Pujalt, Calaf, La Panadella). El vent ha estat pràcticament encalmat tot el dia.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 10,4ºC
T. Mínima: -1,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 10,0ºC
T. Mínima: -0,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Clariana de Cardener (Solsonès)

T. Màxima: 11,4ºC
T Mínima: -1,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 7,8ºC
T. Mínima: 2,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 12,9ºC
T. Mínima: -4,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 9,6ºC
T. Mínima: -0,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada