dissabte, 31 de desembre del 2011

Dades 31 de desembre de 2011

Una jornada més el temps s'ha caracteritzat per l'estabilitat i, per tant, amb sol o algunes boires matinals poc importants, menys extenses que ahir. Tant sols hi ha hagut alguns intervals de núvols decoratius que no han donat cap mena de precipitació, i és que continuem sota la influència d'un anticicló potent que ens envia un flux de vent del nord continu que, per una banda provoca núvols al Pirineu, i per altra banda provoca un ambient ressec a la resta del país, impossibilitant la proliferació de les boires. Pels propers dies la situació, amb petits altibaixos, serà la mateixa, amb estabilitat almenys durant uns quants dies més.

Les temperatures han pujat respecte a les d'ahir, i les màximes han arribat fins als 9 a 13ºC, mentre que les mínimes han donat valors entre els 0 i 5ºC, sense pràcticament glaçades. El vent ha bufat moderat al matí i més fluix a la tarda del nord-oest.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 9,3ºC
T. Mínima: 1,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 9,6ºC
T. Mínima: 0,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Clariana de Cardener (Solsonès)

T. Màxima: 12,0ºC
T Mínima: 2,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 9,3ºC
T. Mínima: 2,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 13,9ºC
T. Mínima: 5,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 11,1ºC
T. Mínima: 2,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada