dilluns, 12 de desembre del 2011

Dades 12 de desembre de 2011

Avui el temps ha estat a grans trets estable, tot i que l'entrada d'un petit front ha comportat una major ventilació i aixecament de les boires, tot i que possiblement tornaran al llarg de la setmana. Per aquesta setmana el temps serà més aviat estable, amb el pas d'algun altre front molt feble, i de cara al cap de setmana o principis de la setmana vinent podríem tenir una entrada freda curta però d'una certa intensitat que sembla que seria seca i sense precipitacions. Caldrà anar seguint les previsions.

Pel que fa a les temperatures, en els llocs on ha sortit el sol aquestes han estat més altes que les d'ahir, mentre que en els indrets on ha costat més que marxés la boira aquestes no han pujat gaire. Concretament, els valors de les màximes han anat des dels 3 als 12ºC, mentre que les mínimes han estat molt més homogènies i han donat valors entre els 1 a 4ºC de mitjana. El vent ha bufat moderat de serè (nord-oest).

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 5,8ºC
T. Mínima: 2,4ºC
Precipitació: 0,1 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 3,1ºC
T. Mínima: 0,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Clariana de Cardener (Solsonès)

T. Màxima: 6,2ºC
T Mínima: 2,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 7,5ºC
T. Mínima: 2,4ºC
Precipitació: 0,1 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 11,9ºC
T. Mínima: 3,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 8,8ºC
T. Mínima: 2,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada