dilluns, 19 de desembre del 2011

Dades 19 de desembre de 2011

Avui el temps ha estat similar al d'ahir, per tant amb boires matinals que han estat gebradores en alguns punts elevats, i amb una tarda amb núvols i clarianes que no han acabat de desaparéixer, degut al pas d'una cua de front molt poc actiu que tant sols provoca intervals de núvols i algunes nevades febles al Pirineu. Pels propers dies sembla que seguirà el temps tranquil, sobretot a partir de mitjans de setmana que l'anticicló es reforçarà més i podrien tornar les boires a mesura de que el vent vagi encalmant.

Les temperatures avui han estat més baixes que ahir, i les màximes s'han situat entre els 4 i 6ºC a la majoria de punts de l'interior, per bé que cap a l'est han estat més altes, mentre que a la nit les gelades han estat generals amb registres que han oscil·lat entre els -1 i els -5ºC segons la zona. El vent ha bufat fluix amb cops moderats de mestral (nord-oest).


Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 3,8ºC
T. Mínima: -3,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 3,9ºC
T. Mínima: -4,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Clariana de Cardener (Solsonès)

T. Màxima: 5,6ºC
T Mínima: -2,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 4,2ºC
T. Mínima: -2,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 9,3ºC
T. Mínima: -2,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 6,5ºC
T. Mínima: -1,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada