divendres, 16 de desembre del 2011

Dades 16 de desembre de 2011

Avui la situació ha estat dominada per un flux de vent de ponent que ha tornat a arrossegar masses de núvols alts i mitjos i que no han donat precipitació a la nostra zona. De cara a la tarda, l'apropament d'un front que viatja de nord-oest a sud-est ha provocat un ennuvolament més important del cel i ruixats al Pirineu, que han estat de neu en cotes altes i mitges. Per demà el front s'allunyarà a gran velocitat i tornarà el sol amb alguns núvols,però ens afectarà una massa d'aire més freda que, per una banda, provocarà una baixada de temperatures, nevades al vessant nord pirinenc, i per altra banda, fortes ventades de vent serè. Més enllà, i de cara a la setmana de Nadal, sembla que dominarà l'anticicló amb sol i potser boires.

Les temperatures d'avui  han estat semblants a les d'ahir pel que fa a les màximes, amb valors compresos entre els 8 i els 12ºC, mentre que les mínimes han pujat i s'han situat entre els 2 i 4ºC. Cal dir que moltes d'aquestes màximes s'estaven donant al vespre, degut a l'efecte del vent de ponent, que ha bufat moderat amb algun cop fort al matí i al vespre. Demà girarà a nord-oest més fort encara.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 9,2ºC
T. Mínima: 1,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 10,7ºC
T. Mínima: 3,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Clariana de Cardener (Solsonès)

T. Màxima: 11,9ºC
T Mínima: 2,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 8,3ºC
T. Mínima: 3,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 12,6ºC
T. Mínima: 4,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 10,2ºC
T. Mínima: 4,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada