diumenge, 25 de desembre del 2011

Dades 25 de desembre de 2011

Avui hem tingut un dia de Nadal en general estable i amb força sol, tret d'alguns punts arrecerats del vent del nord on hi ha hagut boires fins a migdia. A la resta ha predominat el sol amb alguns núvols prims, més abundants a la tarda. Continuem sota domini anticiclònic que ens provoca estabilitat absoluta, amb pressions molt elevades, tot i que per la seva situació ens ha enviat un lleuger fluix de vent del nord que ha assecat l'atmosfera i ha impedit la proliferació de boires. Pels propers dies es preveu que la situació encalmi del tot, amb més boires, tot i que sembla que cap al dia 29-30 de desembre l'entrada d'un nou front provocarà una nova baixada de temperatures i retirada de les boires, ja que podria tornar a fer vent, per tornar a encalmar posteriorment amb fred més intens.

Les temperatures d'avui en general han pujat lleugerament en alguns punts les màximes, amb valors compresos entre els 5 a 10ºC, mentre que les mínimes han baixat arreu i les glaçades han estat generals, amb valors que s'han situat entre els -1ºC i els -3ºC. El vent ha bufat moderat del nord-oest al matí i fluix a la tarda.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 7,2ºC
T. Mínima: -1,9ºC
Precipitació: 0,2 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 8,1ºC
T. Mínima: -2,7ºC
Precipitació: 0,1 mm

Clariana de Cardener (Solsonès)

T. Màxima: 10,6ºC
T Mínima: -1,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 4,9ºC
T. Mínima: -1,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 10,8ºC
T. Mínima: -2,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 6,6ºC
T. Mínima: -2,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada