dijous, 29 de desembre del 2011

Dades 29 de desembre de 2011

En la jornada d'avui el temps ha començat estable i molt emboirat, sobretot a les zones més interiors, i a partir de migdia el pas d'una petita cua de front ha provocat intervals de núvols, una desaparició de les boires interiors i algunes febles nevades al Pirineu. Pels propers dies, la proximitat de l'anticicló provocarà que el temps sigui estable, amb una lleugera entrada de vent del nord i intervals de núvols poc importants. No sembla que a curt termini hagin de proliferar les boires, ja que l'aire serà molt sec i bufarà el vent de mestral a estones amb una certa intensitat.

Les temperatures han estat fredes sobretot als llocs on ha aguantat més la boira, amb màximes compreses entre els 4 i els 11ºC, mentre que les mínimes han donat valors entre els 0 i els -2ºC, amb glaçades pràcticament arreu. El vent ha bufat fluix amb algun cop moderat de mestral (nord-oest) a la tarda.
 
Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):


Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 4,2ºC
T. Mínima: -1,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 10,0ºC
T. Mínima: -1,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Clariana de Cardener (Solsonès)

T. Màxima: 11,7ºC
T Mínima: -0,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 4,9ºC
T. Mínima: 0,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 10,0ºC
T. Mínima: -2,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 6,8ºC
T. Mínima: -0,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada