diumenge, 18 de desembre del 2011

Dades 18 de desembre de 2011

Durant el dia d'avui el temps ha estat força tranquil a les nostres contrades. Al matí hi ha hagut alguns bancs de boira que han afectat sobretot zones altes, però que cap a migdia s'han anat desfent, deixant una tarda amb sol arreu. Independentment, han continuat les nevades al Pirineu que sobretot han afectat la seva cara nord, i molt més febles a la cara sud, tot això degut a una massa d'aire provinent del nord-oest que ens ha continuat afectant, per bé que amb menys intensitat que ahir. Pels propers dies la previsió indica un temps ben estable, amb l'anticicló molt ferm centrat a l'oest de la península però situat de tal manera que ens provocarà un lleuger flux de vent del nord, amb la qual cosa, almenys fins dijous o divendres, no sembla que les boires interiors hagin de ser massa intenses ni persistents.

Les temperatures avui han baixat més que ahir, i les màximes han donat valors entre els 4 i els 9ºC, mentre que les mínimes han donat valors entre els -3 i els 1ºC, amb gelades força freqüents. El vent ha continuat bufant del nord-oest no gaire fort.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 6,7ºC
T. Mínima: -0,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 5,7ºC
T. Mínima: -2,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Clariana de Cardener (Solsonès)

T. Màxima: 7,9ºC
T Mínima: -2,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 3,8ºC
T. Mínima: -1,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 9,4ºC
T. Mínima: -1,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 6,0ºC
T. Mínima: 0,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada