diumenge, 11 de desembre del 2011

Dades 11 de desembre de 2011

Un dia més, l'anticicló ens ha continuat afectant, amb sol i boires persistents que a les zones altes ja han començat a ser gebradores a primera hora del matí, mentre que el pas d'un petit front molt desfet ha provocat intervals de núvols mitjencs que han estat visibles a l'est, on no hi havia boira i que no han donat cap mena de precipitació. La previsió indica per demà el pas d'un altre front poc actiu, que provocarà intervals de núvols, alguna nevada al Pirineu poc important i que podria aixecar moltes de les boires, ja que portarà una major ventilació. Podria ser que quedéssin algunes boires residuals a la nostra zona que no acabin de marxar.

Les temperatures han baixat a les zones afectades per boira i les màximes han donat valors entre els 2 i 4ºC, mentre que a les zones no afectades per boira han donat valors entre els 10 i 13ºC. Les mínimes han baixat arreu i s'han produit nombroses glaçades, amb valors entre els 2 i els -3ºC segons les zones. Per la seva banda el vent ha bufat molt fluix del nord-oest tota la jornada.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 2,1ºC
T. Mínima: -3,2ºC
Precipitació: 0,1 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 9,8ºC
T. Mínima: 1,7ºC
Precipitació: 0,2 mm

Clariana de Cardener (Solsonès)

T. Màxima: 13,9ºC
T Mínima: 2,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 4,4ºC
T. Mínima: -1,7ºC
Precipitació: 0,1 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 13,0ºC
T. Mínima: -0,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 2,2ºC
T. Mínima: -0,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada