dijous, 22 de desembre del 2011

Dades 22 de desembre de 2011

Una jornada més la situació meteorològica ha continuat invariable: el flux de vent del nord-oest ha provocat intervals de núvols alts i mitjos que no produeixen pluja i que van circulant pel cel empesos pel fort vent, i ja pràcticament han desaparegut les nevades de la zona pirinenca. Per demà el temps serà tranquil, mentre que per dissabte entrarà una nova massa d'aire fred amb vent intens, per encalmar ràpidament a partir de diumenge amb un anticicló molt potent sobre nostre. Anticicló que, segons les previsions, podria durar fins ben bé Reis, amb estabilitat, sol i boires que podrien començar a ser gebradores.

Les temperatures han baixat molt lleugerament respecte a ahir pel que fa a les màximes, amb valors compresos entre els 8 i 14ºC, mentre que les mínimes han pujat i s'han situat amb valors entre els 3 i 9ºC segons l'indret. El vent ha continuat bufant moderat amb algun cop fort entre ponent i mestral (O-NO).

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 10,3ºC
T. Mínima: 5,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 7,7ºC
T. Mínima: 3,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Clariana de Cardener (Solsonès)

T. Màxima: 10,8ºC
T Mínima: 5,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 9,8ºC
T. Mínima: 6,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 14,2ºC
T. Mínima: 9,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 11,8ºC
T. Mínima: 6,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada