dimecres, 28 de desembre del 2011

Dades 28 de desembre de 2011

La situació meteorològica continua dominada per un anticicló molt fort situat a l'oest de la península i que ens afecta de ple, provocant cel pràcticament serè arreu i algunes boires poc importants a ponent. De moment no es veuen canvis que ens puguin afectar almenys en 10 o 15 dies, per la qual cosa tindrem l'anticicló ben a prop i per tant amb sol o bé boires alguns dies, en funció de si fa vent o no. Aquesta situació podria durar com a mínim fins mitjans de gener, tal i com mostren els models de previsió.

Pel que fa a les temperatures, aquestes han baixat avui a tot arreu i les màximes s'han situat entre els 6 i 12ºC, mentre que les mínimes han anat entre els 0 i els -3ºC. La inversió tèrmica tant potent que impedia les glaçades a llocs elevats poc a poc s'ha anat trencant, permetent que glaci a les zones més elevades. El vent ha estat encalmat pràcticament tot el dia.


Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 6,6ºC
T. Mínima: -2,1ºC
Precipitació: 0,1 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 9,7ºC
T. Mínima: -1,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Clariana de Cardener (Solsonès)

T. Màxima: 12,9ºC
T Mínima: -0,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 5,9ºC
T. Mínima: 0,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 11,9ºC
T. Mínima: -3,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 6,9ºC
T. Mínima: -1,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada