dimarts, 27 de desembre del 2011

Dades 27 de desembre de 2011

Una jornada més la situació ha estat força estable en conjunt, afectats per un potent anticicló situat al nord de la península, tot i que l'acostament d'un petit embossament d'aire fred en alçada per l'est ha provocat alguns intervals de núvols al matí i migdia a l'est del país sobretot, però que no han arribat a donar precipitacions enlloc. Per dijous l'entrada d'un front des del nord pot originar algunes febles nevades al Pirineu i posteriorment l'anticicló tornarà amb força. No es preveuen canvis ni a curt ni mig termini.

Pel que fa a les temperatures, les màximes han donat valors compresos entre els 8 i 14ºC, mentre que les mínimes han donat valors entre els  2 i els -3ºC, amb un dia més de forta inversió tèrmica que provoca que les mínimes dels llocs enclotats siguin negatives mentre als llocs més alts són clarament positives i no hi ha glaçades. El vent ha bufat fluix entre est i nord-est.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 10,9ºC
T. Mínima: -0,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 13,2ºC
T. Mínima: 1,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Clariana de Cardener (Solsonès)

T. Màxima: 12,1ºC
T Mínima: 1,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 11,5ºC
T. Mínima: 2,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 14,1ºC
T. Mínima: -3,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 7,9ºC
T. Mínima: -1,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada