divendres, 23 de desembre del 2011

Dades 23 de desembre de 2011

Avui el temps ja s'ha estabilitzat del tot, amb disminució gairebé total de la força del vent, desaparició dels núvols alts i mitjencs que ens han anat afectant els darrers dies i reaparició de les boires, que han tornat a ser persistents a bona part de l'interior. Per demà l'entrada d'un front podria fer reaparéixer el vent de forma temporal, esbandint les boires per tornar a situar-se aquestes a partir de diumenge i de cara a la setmana vinent, quan podrien ser intenses, persistents i gebradores.

Les temperatures avui han baixat clarament respecte a les d'ahir degut a l'efecte de la boira, i una vegada més s'ha donat diferències entre les temperatures de les zones afectades per boira tot el dia (màximes de 5 o 6ºC), amb les zones que no han estat afectades, amb temperatures màximes de  9 a 13ºC. Pel que fa a les mínimes, aquestes també han baixat de forma sensible i s'han situat entre els -1º i els 4ºC segons la zona. El vent ha bufat fluix de nord-oest.


Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 4,6ºC
T. Mínima: 2,9ºC
Precipitació: 0,1 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 8,3ºC
T. Mínima: -0,7C
Precipitació: 0,1 mm

Clariana de Cardener (Solsonès)

T. Màxima: 13,7ºC
T Mínima: 1,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 4,6ºC
T. Mínima: 2,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 11,8ºC
T. Mínima: 0,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 5,4ºC
T. Mínima: 3,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada