dimarts, 20 de desembre del 2011

Dades 20 de desembre de 2011

Avui el temps un cop més ha estat dominat per un flux persistent de vent del nord, que ha provocat noves nevades al vessant nord pirinenc i intervals de núvols sense precipitacions a la resta del país, així com algunes boires matinals a l'interior, no massa extenses i que s'han anat desfent al llarg del dia. Aquest tipus de temps es preveu que continui un parell de dies més, i a partir del cap de setmana l'anticicló ens agafarà de ple i amb l'encalmament de l'aire les boires tornaran a fer-se extenses i persistents amb el pas dels dies. Aquest anticicló que ens afectarà els propers dies podria durar força, ben bé fins Reis si no canvien les previsions.

Les temperatures avui han pujat lleugerament i les màximes han donat valors compresos entre els 4 i 8ºC, (curiosament en alguns llocs la temperatura màxima s'està donant a hores d'ara), mentre que la mínima ha oscil·lat entre els 1 i els -3ºC, i avui hi ha hagut alguns racons on no ha gelat. El vent ha continuat fluix a moderat de ponent a mestral (oest -  nord-oest).

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 5,5ºC
T. Mínima: -0,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 4,1ºC
T. Mínima: -2,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Clariana de Cardener (Solsonès)

T. Màxima: 7,7ºC
T Mínima: 1,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 7,5ºC
T. Mínima: 0,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 11,2ºC
T. Mínima: -0,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 8,1ºC
T. Mínima: 0,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada