diumenge, 11 d’agost del 2013

Fotografies de la setmana (5 a 11 d'agost de 2013)

Dilluns 5 d'agost: en general el temps va ser força tranquil, però l'entrada d'una massa d'aire càlid amb nombroses bandes de núvols alts a la tarda va deixar el cel molt enterbolit arreu:



Dimarts 6 d'agost: el dia va començar assolellat, però a la tarda es va anar tapant degut a l'aproximació d'un front fred que va portar tempestes a la nit al Pirineu de Lleida. La imatge està presa a la tarda als plans de Conill:




Dimecres 7 d'agost: el dia va ser molt  tapat amb algunes clarianes i amb ruixadets esporàdics, però la precipitació caiguda va ser poc important. En aquesta imatge de la tarda a Calaf s'observa un cel ben tapat d'altostrats:



Dijous 8 d'agost: el front del dia anterior ja s'havia allunyat i el dia va començar amb boires i núvols baixos que ràpidament es van desfer, quedant un migdia i tarda assolellats i frescos, amb bona visibilitat:



Divendres 9 d'agost: aquell dia va predominar el sol a tot el país i amb molt bona visibilitat:




Dissabte 10 d'agost: una nova jornada de temps molt estable, assolellat i amb temperatures moderadament altes. Degut a la baixa humitat la visibilitat era força bona:



Diumenge 11 d'agost: el matí ha començat serè un dia més, amb bona visibilitat i vent fluix de mestral:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada