dimecres, 7 d’agost del 2013

Dades 7 d'agost de 2013

El temps avui ha començat a canviar, i ja des de primera hora el cel s'ha mostrat ben tapat, amb algunes clarianes durant el dia i plugims febles que han anat caient de forma dispersa. Aquesta nit ens arriba el front fred més actiu, amb tempestes i xàfecs irregulars però que seran puntualment forts, fins i tot amb algun aiguat local. Aquesta situació es pot allargar fins a la matinada, quan a poc a poc les pluges s'aniran allunyant cap a l'est amb obertura de clarianes, entrada del mestral i temperatures fresques. Demà el dia serà variable, amb temperatura molt suau, mentre que de cara a divendres i el cap de setmana el temps serà estable, amb temperatures que a poc a poc aniran pujant.

Les temperatures màximes han baixat clarament respecte a les d'ahir, i s'han donat valors entre els 21 i 29ºC, mentre que les mínimes han estat força semblants a dies enrere i s'han situat entre els 18 i 20ºC, molt homogènies degut a la nuvolositat abundant que hi havia a la matinada. El vent ha bufat fluix i de direcció variable, mentre que la humitat ha estat moderada i la visibilitat regular a primera hora del dia, i bona la resta de la jornada.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 22,5ºC
T. Mínima: 18,7ºC
Precipitació: 0,3 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 26,9ºC
T. Mínima: 18,5ºC
Precipitació: 0,1 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 26,8ºC
T. Mínima: 18,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 21,4ºC
T. Mínima: 18,4ºC
Precipitació: 0,2 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 28,6ºC
T. Mínima: 19,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 23,2ºC
T. Mínima: 19,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 22,7ºC
T. Mínima: 18,7ºC
Precipitació: 0,2 mm
Fenomens observats: boirina, pluja

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada