diumenge, 18 d’agost del 2013

Dades 18 d'agost de 2013

El temps avui ha estat força més estable que en dies anteriors, i el matí s'ha aixecat poc núvol, amb molta humitat, rosada i algunes boires locals. A partir de migdia han crescut algunes nuvolades que han deixat tempestes molt aillades a punts del prelitoral, tot i que en general ha predominat el sol a tot el país. De cara a demà aumenta lleugerament la inestabilitat i, per tant, la possibilitat de tempestes de tarda que podrien ser localment una mica fortes. Dimarts i en dies posteriors el temps s'estabilitza degut a l'entrada d'una falca anticiclònica amb una massa d'aire càlid en alçada que farà pujar la temperatura, i és possible que, de cara al final de setmana, el temps es torni a inestabilitzar amb nova baixada de temperatures.

Les temperatures màximes d'avui s'han situat entre els 29 i 32ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 14 i 16ºC, amb humitat moderada, visibilitat regular i vent fluix variable, amb predomini del mestral (nord-oest) fluix.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 30,0ºC
T. Mínima: 14,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 30,3ºC
T. Mínima: 14,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 30,3ºC
T. Mínima: 14,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 29,0ºC
T. Mínima: 15,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 31,4ºC
T. Mínima: 15,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 31,5ºC
T. Mínima: 16,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 29,6ºC
T. Mínima: 15,7ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: boira, rosada, boirina

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada