diumenge, 4 d’agost del 2013

Dades 4 d'agost de 2013

Avui hem tingut un dia molt estable, amb cel serè de punta a punta de dia i en que pràcticament no s'ha vist ni un sol núvol. Seguim sota la influència d'un potent anticicló i a més ens està entrant una nova massa d'aire càlid d'origen africà a tots els nivells, fet que ens portarà temperatures ben altes entre demà i demà passat, amb sol i alguna nuvolada poc important al Pirineu a la tarda. Dimecres ens creuarà un front que portarà tempestes que podrien ser localmemt fortes i afectar sobretot el nord del país, mentre que dijous la temperatura baixarà de forma clara, amb ambient molt més suau que en els darrers dies.
 
Les temperatures avui han estat més altes que no pas les de dies enrere, amb màximes compreses entre els 30 i 34ºC, i mínimes entre els 14 i 18ºC, amb vent fluix variable al matí i moderat de marinada a la tarda, humitat baixa sobretot a migdia, i bona visibilitat en conjunt.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

Dades no disponibles

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 32,7C
T. Mínima: 16,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 33,5ºC
T. Mínima: 14,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 30,6ºC
T. Mínima: 17,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 33,2ºC
T. Mínima: 14,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 34,0ºC
T. Mínima: 18,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 32,1ºC
T. Mínima: 18,1ºC
Precipitació:0,0 mm
Fenomens observats: ---

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada