dilluns, 5 d’agost del 2013

Dades 5 d'agost de 2013

En la jornada d'avui hem tingut un temps molt tranquil, amb domini del sol arreu tot el matí, mentre que de cara a la tarda ens han creuat bandes de núvols prims sense més conseqüències. Demà tindrem un dia encara estable, per bé que amb intervals de núvols, possibilitat de petites gotellades barrejades amb fang, i tronades de tarda al Pirineu de Lleida, amb temperatura molt lleugerament més baixa. De cara a dimecres el temps canvia de forma radical, i un front fred portarà tempestes irregulars però localment fortes de cara al vespre o matinada, i amb una contundent baixada de temperatures, de manera que dijous la temperatura serà fresca i fins i tot podria nevar una mica a cotes altes del Pirineu. De cara al cap de setmana sembla que el temps podria ser estable, amb temperatures moderadament altes.
 
 Les temperatures d'avui han estat similars a les d'ahir, amb màximes compreses entre els 30 i 35ºC i mínimes entre els 13 i 18ºC i amb una moderada inversió tèrmica. Vent fluix variable al matí i moderat de marinada a la tarda, visibilitat bona a primera hora del dia i regular a partir de migdia, i humitat baixa.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 32,0ºC
T. Mínima: 15,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 34,1ºC
T. Mínima: 16,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 34,6ºC
T. Mínima: 14,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 29,8ºC
T. Mínima: 16,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 32,4ºC
T. Mínima: 13,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 33,9ºC
T. Mínima: 18,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 32,2ºC
T. Mínima: 17,8ºC
Precipitació:0,0 mm
Fenomens observats: ---

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada