divendres, 23 d’agost del 2013

Dades 23 d'agost de 2013

Avui hem tingut un dia ben estable i tranquil, amb domini del sol arreu i tant sols amb alguns núvols baixos a l'est al matí i fins a migdia. De cara a la tarda s'han format algunes tempestes molt locals al Pirineu, que de  forma puntual han caigut amb moderada intensitat. De cara a la nit el cel serà majoritàriament serè a la major part del país, tant sols amb algunes boires i núvols baixos. Demà el temps canvia, i tot i que el matí serà força estable, de cara a la tarda descarregaran tempestes al nord del país i que localment seran fortes i amb calamarsa. No està clar si ens arribaran a nosaltres, però la major part de models ens deixen fora de la zona de màxima inestabilitat. El que sembla clar és que les temperatures baixaran de forma moderada, i que aquesta tònica de temperatures suaus s'allargarà força dies. De cara a la setmana vinent el temps no s'acabarà d'estabilitzar del tot, i és possible que alguns dies tinguem inestabilitat i risc de tempestes.

Les temperatures d'avui han estat lleugerament més altes, amb valors de les màximes compresos entre els 27 i 31ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 14 i 16ºC, amb vent en règim de marinades, humitat moderada i visibilitat bona a primera hora del matí i regular la resta del dia.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 29,2ºC
T. Mínima: 15,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 31,0ºC
T. Mínima: 14,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 30,8ºC
T. Mínima: 15,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 27,1ºC
T. Mínima: 15,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 30,6ºC
T. Mínima: 14,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 30,6ºC
T. Mínima: 16,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 28,1ºC
T. Mínima: 16,9ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada