dijous, 29 d’agost del 2013

Dades 29 d'agost de 2013

Avui hem tingut un dia molt variable, sobretot la primera meitat de la jornada. A la nit hi ha hagut alguns ruixats locals, però puntualment una mica intensos, mentre que el matí ha començat força tapat i sense pluges. Cap a migdia s'ha anat obrint el cel, i a la tarda han crescut algunes nuvolades que han deixat ruixats, ja molt més dispersos i febles, i tot plegat s'ha acabat desfent al vespre. Demà i el cap de setmana el temps serà estable amb boires i núvols baixos al matí, i sol la resta del dia tot i que amb alguna nuvolada de tarda al Pirineu, amb temperatures una mica més altes. De cara a la setmana vinent sembla que el temps serà estable fins dimecres, i és possible que la segona part de la setmana vinent es caracteritzi per temps inestable i més fresc, tot i que falta molts dies encara.
 
Les temperatures s'han mantingut en la línia de suavitat, amb màximes compreses entre els 23 i 28ºC, i mínimes entre els 14 i 17ºC, amb vent fluix de sud-est, humitat moderada i visibilitat regular a primera hora del dia, i bona la resta del dia.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 24,4ºC
T. Mínima: 14,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 25,7ºC
T. Mínima: 13,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 26,1ºC
T. Mínima: 13,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 23,3ºC
T. Mínima: 14,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 27,9ºC
T. Mínima: 16,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 25,3ºC
T. Mínima: 15,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 24,0ºC
T. Mínima: 14,5ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: boirina

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada