divendres, 2 d’agost del 2013

Dades 2 d'agost de 2013

El temps avui ha tornat a ser molt estable, i és que seguim plenament afectats per un potent anticicló amb una massa d'aire molt càlida africana que ens afecta de ple. Aquesta nit podria haver-hi algun petit ruixat a ponent i al Pirineu occidental, molt poca cosa tot plegat, i de cara a demà tot continua si fa no fa igual, amb estabilitat i alguns núvols de tarda, a l'igual que diumenge, tot i que la temperatura baixa una miqueta. De cara a la setmana vinent es preveu un petit augment de la temperatura entre dilluns i dimarts, i més enllà de moment es va confirmant la possibilitat d'un canvi de temps que ens podria portar una baixada sensible de les temperatures i tempestes a mitjans de setmana, tot i que encara caldrà esperar uns dies per acabar de confirmar-ho.
 
Pel que fa a les temperatures d'avui, les màximes s'han situat entre els 30 i 34ºC i les mínimes entre els 13 i 20ºC, amb visibilitat bona a primera hora del dia i regular la resta del dia, humitat baixa i vent fluix variable al matí i moderat de marinada a la tarda.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 31,4ºC
T. Mínima: 15,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 33,5ºC
T. Mínima: 16,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 33,5ºC
T. Mínima: 13,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 30,0ºC
T. Mínima: 15,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 31,9ºC
T. Mínima: 13,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 32,2ºC
T. Mínima: 20,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 31,3ºC
T. Mínima: 18,3ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: ---

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada