divendres, 30 d’agost del 2013

Dades 30 d'agost de 2013

El temps avui ha estat lleugerament insegur, amb intervals de núvols bona part del dia, i que a la tarda s'han desenvolupat fins arribar a donar ruixats, que no han estat masa intensos en general i sempre molt irregulars, però que han afectat zones properes. En les properes hores encara podria tornar a caure algun altre ruixat, mentre que de cara a demà el temps serà més tranquil, tot i que amb intervals de núvols, així com el diumenge, amb temperatures més altes sobretot de dia, mentre que les nits continuaran fresques. La setmana vinent començarà amb estabilitat i temperatures moderadament altes, mentre que els models segueixen indicant la possibilitat d'un canvi de temps important a partir de mitjans de la setmana vinent, tot i que falta molts dies i encara hi ha molta incertesa.

Pel que fa a les temperatures d'avui, les màximes s'han situat entre els 24 i 29ºC, mentre que les mínimes han oscil·lat entre els 13 i 15ºC, amb humitat moderada, vent fluix variable i bona visibilitat durant el dia.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 25,4ºC
T. Mínima: 12,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 26,8ºC
T. Mínima: 12,8ºC
Precipitació: 2,6 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 25,9ºC
T. Mínima: 13,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 24,5ºC
T. Mínima: 15,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 29,2ºC
T. Mínima: 14,9ºC
Precipitació: 4,5 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 26,4ºC
T. Mínima: 14,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 25,1ºC
T. Mínima: 14,3ºC
Precipitació: 0,2 mm
Fenomens observats: pluja

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada