dimarts, 6 d’agost del 2013

Dades 6 d'agost de 2013

Avui hem tingut un dia molt estable al matí, amb sol i alguns intervals de núvols prims, mentre que a la tarda han començat a apropar-se bandes de núvols des de ponent que no ens han portat cap conseqüència. Aquesta nit estarà més aviat tapat i es podran veure llampecs cap al Pirineu de Lleida, on descarregaran alguns tempestes intenses. Demà al matí el dia serà més aviat ennuvolat però amb poques possibilitats de pluja, mentre que de cara a la tarda entrarà el front fred més actiu, amb tempestes a nombrosos indrets i que seran localment fortes o molt fortes al vespre o nit, podent-se allargar fins a la matinada de dijous a l'est del país. Dijous entrarà el vent del nord, amb un progressiu allunyament de la inestabilitat i amb una contundent baixada de  temperatures, mentre que de cara al cap de setmana el temps seria estable amb temperatures que a poc a poc aniran pujant.

Les temperatures màximes d'avui s'han mogut entre els 31 i 35ºC, mentre que les mínimes han oscil·lat entre els 16 i 18ºC, amb visibilitat bona, humitat baixa i vent moderat de marinada a la tarda.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 31,5ºC
T. Mínima: 17,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 33,7ºC
T. Mínima: 17,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 33,3ºC
T. Mínima: 16,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 31,3ºC
T. Mínima: 17,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 33,4ºC
T. Mínima: 15,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 34,5ºC
T. Mínima: 19,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 31,8ºC
T. Mínima: 17,6ºC
Precipitació:0,0 mm
Fenomens observats: ---

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada