diumenge, 25 d’agost del 2013

Dades 25 d'agost de 2013

Avui el matí ha començat força ennuvolat, restes de la pertorbació de la nit anterior i que al final no ens va portar gens de pluja. Tot i això, molt ràpidament s'han anat allunyant els núvols i ha quedat un dia ben serè, tant sols amb alguns núvols baixos cap a l'est del país. La previsió pels propers dies indica temps insegur, ja que hi haurà aire fred a les capes altes de l'atmosfera, però no queda gaire clar si al final ens arribarà a ploure a la nostra zona, les possibilitats hi són però no són molt elevades. El que si que és clar és que, almenys fins a finals de setmana, les temperatures no seran gaire altes, amb calor moderada de dia i força fresca de matinada.

Les temperatures màximes d'avui han baixat clarament respecte a les d'ahir, amb valors entre els 23 i 28ºC, mentre que les mínimes s'han situat entre els 9 i 15ºC. El vent ha bufat fluix amb alguns cops moderats de mestral al matí, humitat baixa i bona visibilitat.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 23,5ºC
T. Mínima: 9,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 25,0ºC
T. Mínima: 9,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 24,9ºC
T. Mínima: 11,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 23,0ºC
T. Mínima: 10,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 28,2ºC
T. Mínima: 14,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 24,6ºC
T. Mínima: 11,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 23,6ºC
T. Mínima: 10,8ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: ---

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada