dijous, 8 d’agost del 2013

Dades 8 d'agost de 2013

Avui el temps ha estat estable, tot i que amb algunes nuvolades de tarda que han deixat ruixats a les comarques del nord-est del país, mentre que a la resta predominava el sol amb lleuger vent de mestral o tramuntana. Finalment les pluges de la nit passada han estat força menys intenses del que s'havia previst, i les quantitats recollides han estat molt modestes a la nostra zona, i sempre inferiors als 10 litres en el millor dels casos. La previsió per la propera nit indica temps estable, alguna boira alta matinal i un dia de demà força serè, i amb temperatures força fresques de matinada i una mica més altes que les d'avui a migdia. Sembla que aquesta tendència de temps estable i temperatures en lent i constant augment es mantidrà almenys fins el cap de setmana.

Les temperatures màximes d'avui s'han enfilat una mica més que les d'ahir, i s'han mogut en valors entre els 23 i 29ºC, mentre que les mínimes han estat clarament més baixes que no pas les d'ahir i amb valors entre els 11 i 16ºC, amb vent fluix de mestral, mala visibilitat a primera hora amb humitat elevada, i millor visibilitat amb baixa humitat a migdia i durant la tarda.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 24,6ºC
T. Mínima: 12,9ºC
Precipitació: 0,5 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 23,8ºC
T. Mínima: 11,3ºC
Precipitació: 2,4 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 26,0ºC
T. Mínima: 12,1ºC
Precipitació: 2,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 23,5ºC
T. Mínima: 11,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 28,9ºC
T. Mínima: 15,6ºC
Precipitació: 0,9 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 25,6ºC
T. Mínima: 13,3ºC
Precipitació: 0,6 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 24,5ºC
T. Mínima: 12,6ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: boirina, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada