dimecres, 21 d’agost del 2013

Dades 21 d'agost de 2013

Avui hem tingut un dia ben estable, però amb molta humitat sobretot de matinada, per la qual cosa les boires i núvols baixos han estat freqüents a primera hora del matí, però s'han desfet ràpidament un cop la temperatura ha anat pujant per quedar un dia assolellat, sobretot de cara a la tarda. Aquesta nit i matinada tornaran a proliferar les boires i núvols baixos, i de cara a demà sobretot a partir de mig matí o migdia tornarà a dominar el sol, amb temperatura semblant a la d'avui i ambient xafogós, ja que la humitat serà notable. De cara a divendres l'aproximació d'un front provocarà tempestes al Pirineu a la tarda, i dissabte la inestabilitat serà més notable, amb tempestes  freqüents i localment fortes. En dies posteriors podria persistir el temps insegur, amb temperatures força suaus.

Les temperatures d'avui han estat més altes que no pas les d'ahir pel que fa a les màximes, amb valors compresos entre els 30 i 32ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 14 i 17ºC, amb vent fluix del sud-est, humitat elevada a primeres hores i moderada durant el dia, i visibilitat regular.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 31,3ºC
T. Mínima: 15,6ºC
Precipitació: 0,1 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 31,0ºC
T. Mínima: 14,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 31,3ºC
T. Mínima: 13,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 30,4ºC
T. Mínima: 16,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 31,2ºC
T. Mínima: 14,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 32,0ºC
T. Mínima: 15,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 31,4ºC
T. Mínima: 15,5ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: boira, boirina, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada