dissabte, 3 d’agost del 2013

Dades 3 d'agost de 2013

Avui el dia ha estat més tapat del que es preveia ahir, i fins i tot han caigut algunes gotes, molt poca cosa tot plegat. Ens ha creuat un front molt feble que s'ha allunyat de manera lenta al llarg del dia, per la qual cosa no s'ha acabat d'aclarir en tot el dia. Demà el temps serà més estable, amb sol i algun intervals de núvols que podrien deixar algun feble ruixat de tarda tant sols al Pirineu. De cara a dilluns i dimarts es torna a intensificar l'entrada d'aire càlid, amb temps assolellat i temperatures que tiraran cap amunt, mentre que dimecres ens passa un front més actiu, amb tempestes que podrien ser intenses i una baixada clara de les temperatures, ben  bé de 5-6 graus i amb gir dels vents al nord.
 
Les temperatures màximes d'avui han estat més baixes, amb valors entre els 27 i 32ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 15 i 19ºC, amb vent moderat de marinada a la tarda, humitat baixa i bona visibilitat a primera hora del matí i regular a migdia.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 29,7ºC
T. Mínima: 16,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 31,6ºC
T. Mínima: 17,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 31,5ºC
T. Mínima: 15,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 27,4ºC
T. Mínima: 17,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 28,9ºC
T. Mínima: 15,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 32,1ºC
T. Mínima: 19,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 28,8ºC
T. Mínima: 17,7ºC
Precipitació: inapreciable
Fenomens observats: ---

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada