dilluns, 6 d’agost del 2012

Dades 6 d'agost de 2012

La situació meteorològica a nivell global ha estat bastant moguda aquest vespre i nit passats, amb ruixats que han estat intensos primer a ponent ahir al vespre, amb algunes pedregades, i durant la nit els xàfexs s'han reproduit al litoral i prelitoral, puntualment amb algun aiguat fort, tot i que irregulars. A primera hora del matí el front s'ha allunyat molt ràpidament i el sol ha dominat a tot el país, sobretot durant el migdia i  tarda i ja sense precipitacions enlloc. Les precipitacions a la nostra zona han estat molt escasses o pràcticament nul·les. Pel que resta de setmana el temps serà molt estable i sobretot dominat per l'entrada de la massa d'aire molt càlida africana que ens afectarà amb intensitat des de dijous fins dissabte en el seu punt màxim, amb temperatures molt altes i domini del sol.

Les temperatures d'avui han baixat respecte dies enrere i s'han assolit valors de les màximes entre els 25 i 31ºC, mentre que les mínimes han oscil·lat entre els 13 i 16ºC, amb vent fluix del nord-oest tota la jornada.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 26,8ºC
T. Mínima: 13,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 26,6ºC
T. Mínima: 13,8ºC
Precipitació: 0,1 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 27,1ºC
T. Mínima: 14,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 25,2ºC
T. Mínima: 12,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 30,9ºC
T. Mínima: 15,5ºC
Precipitació: 5,1 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 27,4ºC
T. Mínima: 14,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques del dia d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 30,2ºC
T. Mínima: 17,7ºC
Precipitació: 0,0
Fenomens observats: llamps llunyans

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada