dijous, 2 d’agost del 2012

Dades 2 d'agost de 2012

La situació meteorològica continua sense canvis, amb temps estable i assolellat a tot el país i tant sols apareixen intervals de núvols baixos que es desfan molt ràpodament, i avui tampoc hi ha hagut creixement de les típiques nuvolades i tempestes de tarda típiques d'aquesta època a zones de muntanya. Seguim sota el domini anticiclònic i de moment no es preveuen canvis. Potser diumenge hi hagi alguns ruixats a zones de muntanya i, si la previsió és correcta, de cara a la setmana vinent tindrem una forta entrada d'aire càlid cap a la segona part de la setmana, amb continuació de la sequera. Caldrà seguir la previsió perquè es podria tractar d'una situació poc freqüent per la seva intensitat, tot i que tampoc sembla que hagi de ser massa duradora.

Pel que fa a les temperatures d'avui, les màximes han baixat lleugerament i s'han situat entre els 31 i 34ºC, mentre que les mínimes han oscil·lat entre els 17 i 20ºC, amb vent fluix a moderat de marinada.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 32,7ºC
T. Mínima: 17,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 32,3ºC
T. Mínima: 16,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 33,4ºC
T. Mínima: 18,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 31,4ºC
T. Mínima: 17,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 33,7ºC
T. Mínima: 19,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 32,8ºC
T. Mínima: 19,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques del dia d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 34,0ºC
T. Mínima: 17,4ºC
Precipitació: 0,0
Fenomens observats: Boira, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada