dimecres, 29 d’agost del 2012

Dades 29 d'agost de 2012

Avui el temps ha estat força similar al d'ahir, amb boira a la matinada i després hi ha hagut força intervals de núvols, sobretot alts i mitjos i per la tarda, amb creixement de nuvolades al Pirineu i que han donat algunes tempestes localment una mica intenses, però que no han estat massa extenses. Per demà és quan ens entrarà un front fred actiu i que provocarà xàfecs i tempestes gairebé per tot el país, localment forts i que aniran escombrant el país fins al vespre, amb entrada de vent del nord posterior i una clara baixada de temperatures, amb fresca durant el cap de setmana. Per la nostra zona hi ha possibilitat de tempestes, encara que fa de mal dir quina serà la intensitat exacta ni la distribució, però la possibilitat és elevada. De cara al cap de setmana el temps seria estable, sec i una mica ventós, amb temperatures de primers de tardor.

Pel que fa a les temperatures d'avui, tant màximes com mínimes han estat lleugerament més baixes que les d'ahir: les màximes s'han mogut entre els 29 i els 33ºC i les mínimes entre els 17 i 20ºC, amb vent fluix al matí i moderat a la tarda de marinada.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 30,3ºC
T. Mínima: 17,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 30,4ºC
T. Mínima: 17,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 31,2ºC
T. Mínima: 17,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 28,9ºC
T. Mínima: 17,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 32,6ºC
T. Mínima: 18,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 32,1ºC
T. Mínima: 20,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques del dia d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 30,6ºC
T. Mínima: 17,3ºC
Precipitació: -
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada