divendres, 3 d’agost del 2012

Dades 3 d'agost de 2012

Durant el dia d'avui el temps ha estat pràcticament calcat al d'ahir, per tant amb domini clar del sol, alguns núvols baixos matinals i temperatures força altes, però sense extrems. Seguim amb l'anticicló ben aprop i per demà no hi haurà canvis, per tant hi haurà sol al matí, mentre que a la tarda podria haver-hi algunes tempestes al Pirineu, mentre que de cara a diumenge l'acostament d'un front provocarà tempestes al migdia i tarda al Pirineu i ponent, més tard podrien afectar l'interior per acabar acostant-se al litoral, i puntualment podrien ser intenses. De cara a la setmana vinent torna l'estabilitat i de moment es manté la previsió d'una onada de calor forta a mitjans de setmana, amb temperatures molt més altes del normal.

Pel que fa a les temperatures d'avui, les màximes s'han mogut entre els 30 i 34ºC, mentre que les minimes s'han mogut entre els 15 i 18ºC, amb vent fluix a moderat en règim de marinades.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 31,5ºC
T. Mínima: 16,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 30,9ºC
T. Mínima: 16,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 31,5ºC
T. Mínima: 17,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 29,9ºC
T. Mínima: 17,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 33,5ºC
T. Mínima: 15,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 32,1ºC
T. Mínima: 18,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques del dia d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 33,4ºC
T. Mínima: 18,7ºC
Precipitació: 0,0
Fenomens observats: Boirina, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada