dimecres, 1 d’agost del 2012

Dades 1 d'agost de 2012

El temps avui ha continuat amb la tònica d'estabilitat dels darrers dies, amb un matí on s'han presentat boires i núvols baixos sobretot a l'est del país i que han desaparegut molt ràpidament, mentre que el migdia i tarda han estat majoritàriament assolellats arreu, amb temperatures molt altes degut a l'efecte d'una massa d'aire d'origen africà. Per demà el temps seguirà estable, tot i que podria haver-hi núvols baixos al matí, i amb temperatures més baixes ja que la masa d'aire africana poc a poc s'enretirarà, tònica que continuarà ben bé fins el cap de setmana en que hi haurà sol els matins, tempestes de tarda a zones de muntanya, i temperatures moderadament altes.

Pel que fa a les temperatures que s'han assolit avui, les màximes han estat molt altes, amb valors entre els 33 i 39ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 15 i 19ºC, de nou amb inversió tèrmica força marcada. El vent ha bufat fluix de garbí (sud-oest).

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 34,7ºC
T. Mínima: 15,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 34,4ºC
T. Mínima: 16,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 34,7ºC
T. Mínima: 15,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 32,9ºC
T. Mínima: 16,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 38,5ºC
T. Mínima: 15,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 35,1ºC
T. Mínima: 18,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques del dia d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 31,9ºC
T. Mínima: 18,4ºC
Precipitació: 0,0
Fenomens observats: Boirina, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada