dijous, 23 d’agost del 2012

Dades 23 d'agost de 2012

Durant el dia d'avui el temps ha estat semblant al de dies enrere, tot i que el dia ha començat amb intervals de núvols i fins i tot algun feble ruixat a ponent, que a primera hora del matí s'han anat desfent per deixar pas a un dia ben assolellat a tot el país. I és que un dia més seguim amb el domini de l'anticicló de forma clara i amb la continuació de l'entrada d'aire molt càlid a tots els nivells que proporciona temperatures molt altes a tot el país. De totes maneres, aquesta entrada d'aire càlid comença a perdre força i demà ja és possible que baixi una mica la temperatura, poca cosa, per baixar més clarament el cap de setmana, tot coincidint amb el pas d'un front fred que portarà algunes tronades irregulars però que podrien ser localment una mica fortes. De cara a la setmana vinent sembla que la temperatura començarà més baixa, i entre dimarts i dijous tornaria a entrar una nova massa d'aire càlid, per bé que vist a dia d'avui sembla menys intensa i més breu que l'actual, i amb possible inestabilitat de cara al cap de setmana.

Les temperatures màximes d'avui han baixat lleugerament respecte a les d'ahir i s'han situat entre els 31 i 36ºC, mentre que les mínimes han pujat una mica per la nuvolositat que hi havia a la nit i s'han situat entre els 19 i 24ºC, amb vent fluix de marinada, sobretot a la tarda.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 34,5ºC
T. Mínima: 21,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 35,8ºC
T. Mínima: 21,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 35,7ºC
T. Mínima: 19,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 31,6ºC
T. Mínima: 21,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 35,9ºC
T. Mínima: 20,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 34,2ºC
T. Mínima: 23,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques del dia d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 35,6ºC
T. Mínima: 21,2ºC
Precipitació: 0,0
Fenomens observats: -

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada