divendres, 24 d’agost del 2012

Dades 24 d'agost de 2012

El temps continua amb la mateixa tònica dels darrers dies i setmanes, per tant seguim sota el domini anticiclònic i anb sol i alguns núvols d'evolució que, de forma molt puntual, deixen algun ruixat feble. La massa d'aire càlid continua afectant-nos tot i que a partir de demà s'enretira de manera definitiva coincidint amb l'entrada d'un front per ponent que deixarà algunes tronades demà i, de cara a diumenge, una clara i sensible baixada de temperatures. Les precipitacions que puguin caure demà seran aillades i esporàdiques, per tant no seran ni de bon tros generals, però allà on caiguin podrien ser una mica fortes. De cara a la setmana vinent el temps seria més aviat tranquil i amb una nova pujada de temperatures a mitjans de setmana, tot i que sembla que ni tant intensa ni tant duradora com la que hem tingut.

Pel que fa a les temperatures d'avui, han estat semblants o lleugerament més baixes a les d'ahir, amb valors de les màximes compresos entre els 32 i 35ºC i valors de les mínimes entre els 17 i 21ºC, amb una certa inversió tèrmica. El vent ha tornat a bufar de marinada fluix, una mica més destacable a la tarda com és habitual.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 34,4ºC
T. Mínima: 18,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 34,2ºC
T. Mínima: 19,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 34,5ºC
T. Mínima: 17,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 32,7ºC
T. Mínima: 19,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 34,1ºC
T. Mínima: 16,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 34,3ºC
T. Mínima: 20,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques del dia d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 34,8ºC
T. Mínima: 21,9ºC
Precipitació: inapreciable
Fenomens observats: pluja

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada