diumenge, 5 de març del 2017

Fotografies de la setmana (27 de febrer al 5 de març de 2017)

Dilluns 27 de febrer:  l'ametller es troba en plena floració, aquest any un mes més tard que no pas l'any passat degut a que els mesos de desembre i febrer han estat molt més freds aquest any:

:Dimarts 28 de febrer:  el pas d'un front no gaire actiu ens va portar molts núvols alrs i mitjos sense precipitacions i vent moderat de ponent a mestral. Imatge a primera hora de la tarda mirant a Dusfort:

Dimecres 1 de març:  el nou mes es va encetar amb temps ben estable i domini del sol, ja amb vent molt més fluix. Imatge a primera hora de la tarda:

Dijous 2 de març:  de nou el temps va tornar a ser ben estable i amb domini del sol. Imatge a primera hora de la tarda mirant cap a Aleny:

Divendres 3 de març:  l'arribada d'un front a la tarda va provocar cels ben ennuvolats i precipitacions que a la nit van ser generals i generoses:

Dissabte 4 de març:  a primera hora el cel estava tapat, mentre que al llarg del dia es va anar asserenant i va quedar una tarda assolellada. Imatge a primera hora de la tarda a Castellfollit de Riubregós:

Diumenge 5 de març:  jornada ventosa i amb intervals de núvols alts i mitjos. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada